Underviser for minikonfirmander

Fårevejle Sogns Menighedsråd søger en person med pædagogiske evner, som har godt kendskab til kirke og kristendom.

Vores nye medarbejder skal varetage undervisning af minikonfirmander, som er børn på 4. klassetrin. Undervisningen foregår i Fårevejle Kirke og Menighedshus i samarbejde med sognets organist og præster.

Der ønskes undervisning i en periode på 8 uger a´ 2 lektioner i begyndelsen af 2018. Det forventes at 25-35 børn tilmelder sig. Der undervises på 1 eller 2 hold, afhængig af antal tilmeldte børn. Primær undervisningsdag er torsdag efter skoletid; hvis der bliver 2 hold, kan tirsdag eftermiddag inddrages.

Der aflønnes for undervisning + forberedelsestid (herunder kontakt til skoler og forældre, aftaler om transport mv.) samt afslutningsgudstjeneste beregnet til i alt 20 timer pr. hold. Timeløn efter Lønaftale med Sognemedhjælpere.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos sognepræst Charlotte West, tlf 59653042 eller hos kontaktpersonen Sinna Jakobsen tlf. 61283272 el. 59653272.

Din ansøgning skal være menighedsrådet i hænde senest d. 1. oktober 2017.

Ansøgning sendes til 7267fortrolig@sogn.dk eller til Sinna Jakobsen Kalundborgvej 45, 4540 Fårevejle.